Regenerare si Curatare filtru de particule FAP  /  DPF :

In cazul in care filtrul de particule contine in proportie de peste 50% cenusa, acesta necesita o procedura de curatare termo-chimica cu solventi speciali. Pentru acest lucru este necesara demontarea filtrului de particule de pe autoturism.

 

Atelierul nostru a dezvoltat un mod de a va pastra masina in starea initiala, printr-un proces laborios de curatare a filtrului de particule, CURATARE CU ULTRASUNETE, unic in Romania, care imbina experienta, cu imaginatia, astfel ca filtrul de particule ramane neperforat, softul ECM nemodificat, testele de poluare sunt trecute cu succes, iar consumul de combustibil nu este afectat !

Cu un FAP curat va scuteste de nenumaratele opriri in mers sau plafonari ale puterii motorului. Inainte de a intra in detalii, operatia de curatare este un mod de a reduce gradul de incarcare cu cenusa reziduala, de la 100% la aproximativ 8 %, fara deteriorarea masei de calcit (carbonat de calciu) a filtrului, fara gaurire sau alte metode ascunse. Filtrul dumneavoastra de particule va fi unul nou.

 

Conditii de pastrare FAP curat:  supapa EGR, injectoarele, debitmetrul sau turbina trebuie sa functioneze corect, pentru a nu infunda prematur evacuarea,

 

Singurul mod corect de a diagnostica complet tot sistemul filtrului de particule DPF este prin diagnoza auto computerizata cu test de drum si monitorizarea valorilor senzorilor in timp real.

 ATENTIE

Datorita regenerarilor frecvente anumite componente se pot strica iar uleiul este diluat cu motorina.

Nu recomandam sa se efectueze regenerarea statica prin diagnoza atunci cand filtrul de particule este deja infundat sau sistemul de regenerare prezinta erori sau nu functioneaza corect.

Riscurile de a defecta sau sparge turbosuflanta si motorul sunt mari.

* Intreaga procedura dureaza 3 ore .

INAINTEDUPA 1. fap curatare

 

Va rugam sa expediati coletul la:

Strada Perugia nr.2, cod postal 51006, Romania, Alba Iulia, timpul de finalizare si expediere a coletului, din momentul ce a intrat in posesia noastra este de max.6 h, indiferent de lucrare !

Pentru comenzi sau alte informatii va rugam sa luati legatura cu noi la numerele de mai jos, 

SC OKALBA SRL vine in ajutorul tau cu o gama variata de produse, cu o vasta experienta de peste 10 ani in domeniu firma noastra va sta la dispozitie pentru:

* Curatare profesionala DPF – FAP a filtrelor de particule , fara solventi sau spalare, operatiune facuta pe aparat cu ultrasunete, unic in Romania si cu o eficienta extrem de ridicata ( peste 99% )

 

 

 

 

 

 

           ( Curatare FAP – DPF  )

 

 

Suntem prezenti pe tot teritoriul Romaniei, livrarea se face in max.48h prin intermediul firmei de curierat rapid,

In cazul in care doresti sa trimiti un pachet la noi, este suficient sa ne contactezi, de restul ne ocupam noi iar costul transportului este 0 !

Suntem si in orasul tau !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2012 OK-TECH

 

Parteneri:

GarrettMhi turboihi turboBorg Warner Turbo