Pretul curatarii este:

280 Ron – Orice Autoturism ***

550 Ron – Orice Autoutilitara

GARANTIE: 12 Luni !

* Intreaga procedura dureaza 3 ore .

*** Pretul este valabil pentru Autoturismele cu norme de poluare pana in Euro 4 !

*** Pentru Autoturismele cu norme de poluare Euro 5, 6, 6.1 + , tariful este in functie de model si variaza intre 550 – 650 ron.

FARA TRATAMENT TERMIC
Filtrele de particule curatate de societatea noastra nu necesita tratament termic, de acea calitatea curatarii fata de starea produsului nou original este de 99%.

FARA TAIERE
Sistemul nostru de regenerare a filtrelor de particule nu necesita taierea filtrului, acesta ramanand intact. In consecinta filtrul dumneavoastra nu va suferi modificari mecanice ale carcasei.

EFICIENTA SI INOVATIE
Societatea noastra foloseste ultimele tehnologii si echipamente pentru o curatare completa si de durata, fara interventii mecanice asupra filtrelor de particule.

CATALIZATOARE
Echipamentul nostru curata de asemenea si catalizatoare pentru masinile echipate cu motoare pe benzina cu aceasi eficienta cu care sunt curatate si filtrele de particule.

*** ECOLOGIC
Echipamentul pe care il folosim este dotat cu filtre speciale pentru filtrarea aerului si cu un sistem special de spalare cu recircularea solutiei, fara a avea conexiuni externe.

*** CERTIFICAT DE GARANTIE
Societatea noastra ofera garantie 12 luni de zile pentru curatarea filtrelor de particule cat si pentru curatarea catalizatoarelor.